Noutati statiunea Albena – vara 2014

Dragii nostri,

Multe lucruri se intampla in vara aceasta in statiunea Albena din Bulgaria :) Si ca sa fiti siguri ca nu le veti rata, consideram ca un articol detaliat este mai mult decat bine venit.

AQUAMANIA

Primul parc acvatic din Albena “Aqua Mania” isi va deschide portile incepand cu luna iulie 2014 si va fi construit pe o suprafata de aproximativ 40.000 mp, intre “Variete Casino” si Hotel Ralitsa, aproape de intrarea in statiune. Aqua Parkul va avea echipamente unice si de inalta calitate, cu tobogane de apa potrivite pentru toate varstele, astfel va garanta vizitatorilor momente de neuitat si multa adrenalina! Pentru turistii cazati in Ralitsa Superior Residence, Park, Garden si in vilele renovate (asa numitul Primasol Ralitsa Superior Aqua Club) si pentru cei cazati in hotelurile Vita Park si Vilele Vita Park, tarifele includ intrarea la aquapark, utilizarea gratuita a piscinelor, toboganelor, sezlonguri si umbrele, in limita disponibilitalor. 

Aquapark Untitled2

INTERNET Wi-Fi GRATUIT

Una dintre cele mai importante noutati pentru sezonul ce urmeaza este liberul acces la internet in cadrul statiunii, inclusiv pe plaja.

CENTRUL SPORTIV DE TENIS

Incepand cu August 2013, Albena este partenerul oficial al Federatiei Bulgare de Tenis. Statiunea dispune de 13 terenuri de tenis (6 dintre ele sunt complet renovate, celelalte sapte terenuri vor fi renovate pe parcursul iernii). Planul este de a construi alte 10 terenuri noi pentru 2014, precum si un centru de tenis modern in cadrul statiunii pana in 2015.

Pe parcursul anului 2014, Albena va fi gazda mai multor turnee profesionale de tenis, cum ar fi Campionatul National pentru copii cu varste pana in 18  ani sau turnee internationale pentru femei.

Turistii cazati in Albena au posibilitatea de a se bucura de o vacanta activa astfel:

  • Terenurile de tenis pot fi folosite din aprilie pana in luna octombrie;
  • Terenurile de tenis sunt dotate cu nocturna, astfel pot fi folosite si pentru meciuri in cursul serii;
  • Turistii care doresc sa invete tenis pot apela la antrenorii profesionisti din cadul scolii “Dreisam Tennis Academy” – Freiburg, Germania.

BIBLIOTECA PE PLAJA

Ca urmare a succesului inregistrat in primul an de prima biblioteca gratuita pe plaja, pentru sezoul 2014 se vor inaugura alte doua biblioteci pe plaja si 10 sali de lectura in hotelurile din statiune.

GOLF & YOGA

In 2013, Albena a oferit oaspetilor sai posibilitatea de a lua lectii de yoga si de golf. Lectiile de golf au avut  loc pe primul teren de golf construit pe coasta bulgara a Marii Negre – Lighthouse Golf Resort si au fost tinute de catre instructori profesionisti. Pachetele de golf includ echipamentul necesar  precum si transferul intre Albena si Lighthouse Golf Resort. Lectiile pot fi individuale, pentru cupluri sau grupuri de trei sau mai multe persoane.

Cursurile de yoga sunt tinute de un guru yoga indian – Sandeep Kumar, de doua ori pe zi (dimineata si dupa-amiaza târziu) si includ: introducere in pozitii de yoga de baza, practicarea diverselor tehnici de respiratie, meditatie, jocuri, relaxare fizica, mentala si emotionala.

PLAJA

Doua sezlonguri si o umbrela la piscina si la plaja vor ramane incluse in tariful de cazare ca si pana acum, exceptie facand hotelurile Dobrudja, Dorostor si Kamelia. Pentru turistii cazati in aceste hoteluri, acestia vor avea la dipozitie umbrele mobile in anumite zone ale plajei.

Pentru sezonul 2014 facilitatile de pe plaja vor fi inoite si vor include dusuri, cabine pentru schimbat, umbrele si sezlonguri.

In speranta ca v-am trezit interesul si dorinta de a calatori, puteti consulta ofertele noastre de cazare dand click aici. 

Adriana Buiuca

Agent de turism

Lasati un comentariu

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>